Luna Lundi Teaser 2012 | Gepost op: 06-03-2012 23:58

Reserveer nu je tickets!

Italian Finest | Gepost op: 07-08-2011 15:56
Luna Lundi The Monday Eve Lounge & Social Club

Lieve mensen van Luna Lundi,


Wij introduceren:
Château Royal Events // LUNA LUNDI PRESENTA: ''Italian Finest''

De 5e editie van Luna Lundi gaan we samen doorbrengen in Italiaanse sfeer. Het thema heet dan ook Château Royal Events // LUNA LUNDI PRESENTA: Italian Finest "atmosfera" at the Luna Lundi "Quinta Edizione".
De eerste 3 uur van deze speciale Luna Lundi zullen "Artisti Italiani" u meenemen naar Italië. De zwoele geur van oregano en knoflook brengen u bij de "anti pasti hapjes" van onze huis Italiaan Maurizio van Da Roberto. Ondertussen bent u lekker aan het genieten van een Martini Rosato Royal en om u heen wordt u "verliefd" op een mooi Italiaans automerk... De Vespa's zullen zeker ook nu niet ontbreken. In dat decor past natuurlijk ook de gewiekste en snelle donderstraal Fiat 500. Wij als Luna Lundi Crew heten u dan ook van harte "benvenuto" op één van de mooiste locaties van Nederland namelijk op Castello Neercanne te Maastricht. Rond de klok van 21.00 uur stoppen onze "Artisti Italiani". Zij gaan terug gaan naar het zonnige Italië en wij verschuilen ons in de mooiste wijnkelders en grotten van de BeNeLux. Hier zal na die eerste 180 fantastische Italiaanse minuten "the afterparty "Finale Della Vacanza" losbarsten en die 240 topminuten met DJ's en "Bibite Fresche" gaan je nog lang bijblijven.

Luna Lundi The Monday Eve Lounge & Social Club


Beste partners, medewerkers en vrienden van Luna Lundi, | Gepost op: 25-06-2011 12:02Ik wil jullie namens Château Royal Events allemaal hartelijk danken voor het geloof dat jullie in Luna Lundi hebben.
De eerste edite is meteen goed gegaan en we zijn alweer druk bezig voor de volgende editie die 4 juli as. van start zal gaan.

Zonder jullie was dit allemaal niet zo goed gelukt! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad!

Ik hoop dat ik weer op jullie steun kan rekenen voor de volgende editie's!

Tot snel of tot op Luna Lundi!!

Bekijk al de foto's van de eerste editie hier!!


MOEDER NATUUR LAAT ONS IN DE STEEK... MAAR..... | Gepost op: 19-06-2011 23:45
De weergoden zullen ons niet te pakken krijgen tijdens de Opening Luna Lundi The Monday Eve Lounge & Social Club ! Bij de eerste editie zullen wij de grot en wijnkelder van CHATEAU NEERCANNE omgebouwd hebben tot een mysterieus LUNA LUNDI ''Dentro e fuori'' (binnen en buiten) Wij zijn er klaar voor en staan klaar voor jullie! De Crew van LUNA LUNDI! X

Teaser | Gepost op: 15-05-2011 00:29

Untitled from Nick Polak on Vimeo.


Admin | Archief